Kameler, elefanter och så hästar

Vatten, vatten, vatten. Alltid detta vatten. Hundratals liter som ska in i ena änden och ut i den andra. Varje dag. Så ut med Billie, slang och vatten. Coco hjälpte till med utsläppet imorse så en syssla var.

Om man har fler hästar än jag rekommenderar jag på alla sätt och vis en vattentank likt den som numer är en ‘klätterställning’. Rymmer 1kubik med vatten. Fryser inte på vintern. Lätt att rengöra. Jag monterade fast slang och vattenkopp för kreatur (från lantbutiken.se) så det var högt tryck och stor skål att dricka ur. Fungerade perfekt på tiden jag hade inackorderingar som inte bar ut vatten. Nu hinner vattnet bli gammalt så jag fyller hinkarna oftare istället.

#icelandichorse #islandshäst #irländskvarghund #irishcob #tinker #stallkatt #frökenhjortsbruksgård #prestige #stubben #hrimnir #topreiter #kullabygden #hästgårdiskåne #petrie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s