Älskar älskar älskar

Mina 2 hjärtan på samma yta. Älskade Coco och älskade Ægir. Ni är bara så fina var och en och tillsammans. Jag låter gärna min Ægir bjuda på en tölt. Men helst i lina då jag känner honom och vet att han är en bad boy Islänning. Helt plötsligt byter han planet och töltar runt på Pluto. Eller på Merkurius eller Mars. Helt ensam i universum när jag är kvar på jorden. Han bara är sån. Sen kommer han lufsande tillbaka. Men tiden där emellan. Oj oj oj då är det knepigt. Skönt ändå att han sköter sig på lina så Coco kan få sig en bra tölt-runda. Även om hon blev lite rädd på slutet när hon kände att balansen gav vika. Men så är det med barn, man får ta det lite piano och ta det i deras takt.

#icelandichorse #islandshäst #irländskvarghund #irishcob #tinker #stallkatt #frökenhjortsbruksgård #prestige #stubben #hrimnir #topreiter #kullabygden #hästgårdiskåne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s