Dagen-efter-vilan

Efter helgens bravader och finfin form fick alla ta ett Chill-pill i hagen idag. Bara slappa, hänga utan människor och få vara häst för en liten stund. Vissa dagar behöver mina hästar få zzzzzova och låta kunskaperna sjunka in medan musklerna i hjärnan och kroppen får en välbehövlig återhämtning.

Imorgon blir det ridning igen. Ægir ska jag rida ut tänkte jag. Han har så mycket energi just nu så han ska få en lång runda över Kullaberg. Få gå i lite ökat tempo och trimma magen och bli av med lite överskottsenergi.

Hermès ska få en kortare runda runt gården. Bara låta honom få trampa på i ett för honom bra tempo i tölt och sen en lite längre galoppsträcka så han stretchar ut kroppen ordentligt. Han blir lätt lite stel så en galopp gör susen för honom. Han behöver lite tempo ibland så kroppen blir mjukare. Inte för långt bara så han tröttnar för att det blir för jobbigt.

#icelandichorse #islandshäst #irländskvarghund #irishcob #tinker #stallkatt #frökenhjortsbruksgård #prestige #stubben #hrimnir #topreiter #kullabygden #hästgårdiskåne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s