Barndomsdröm

Vad mer kan erbjudas barndomen än ett eget stall där man kan hoppa i spånet, bygga hinderbanor av ensilagebalarna och få rida så mycket man bara orkar? Få klappa kycklingar och mysa med katterna. Få springa fritt utan trafik. Få bjuda över sina kompisar eftersom alla får plats på gården. Tja, på frågan som jag ofta får om jag inte saknar Stockholm så får jag nog svara nej. När jag ser mina barn leva och leka så saknar jag ingenting i den stora staden. Istället jobbar jag dygnet runt för att driva allt på gården. Det är ingen dans på rosor men ändå värt varenda sekund när jag ser Coco & Billie i en barndomsdröm.

#barndomsdröm #livetpålandet #egengårdiskåne #frökenhjortsbruksgård #winkdesign #strategi #design #kommunikation

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s