God natt min skatt

Lilja

Apache Surprise aka Appe

Keeva & Appe

Lilja

Hermès från Backome

Ægir fra Kringeland

Höns-mamman över sina 4 kycklingar i värmelampan varför det ser ut som Red Light District i Amsterdam

Ægir fra Kringeland

Pablo & höns-damerna på sin sittpinne

Utan mina djur skulle tiden stanna. Alla har en egen plats i mitt hjärta. Den som för alltid mejslat sig fast med sin bångstyriga, busiga, hopplösa, supersvåra personlighet är min finaste Ægir fra Kringeland. Hästen/Islandshästen/Norrmannen som ena dagen är en ljuv, skojig lusekofta och andra dagen är en mix av Usain Bolt, Zlatan och Christiano Ronaldo. Eller ja, divornas super-diva. Han blir med mig resten av våra liv, så bara är det.

Hermès har också en stor plats för att han förtjänar den. Han är bara kärlek den hästen. Så go, glad, samarbetsvillig och full av kapacitet. Han är unik den lilla killen. Han ska ridas lite till och sen gå på låååååååång välförtjänt vintervila. Mina islänningar vilar bäst på vintern när det är som mest kallt, blåsigt och trist. Då går de i dvala och bara myser in sig, tappar i vikt och går på halvfart. Ingen mening att träna då, bättre att låta dem följa sin rytm som är att softa några månader i vår stora hage.

Men nu är nu och hästar, katter, höns, tupp, katter, fiskar och människor ska ta lite söndagkväll med film, ostbågar och ladda inför en ny vecka.

#usainbolt #zlatan #christianoronaldo #winkdesign #frökenhjortsbruksgård #icelandichorse #islandshäst #tinker #irishwolfhound

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s