Och höger sida

Det är som en evig diskussion om att Ægir har en vänster sida och en höger sida. Han vill så gärna låtsas som att det bara finns en vänster sida. Idag fanns bara höger för mig och efter 25min påminnelse i olika gångarter så baske mig att poletten ramlade ner även för min svarta springare. Då sprang han så tjusigt med lösgjord och balanserad högersida.

Undrar om det sitter imorgon också? Tveksamt.

Iaf så skrittar jag alltid av mina hästar. Helt emot den isländska läran. Men för mig är det A och O, så lång och låg skritt till hästen fått ner pulsen och torkat upp lite. Då har man stretchat både in- och utvärtes och får en lättare start imorgon. Plus att de skrittar och busar av sig lite av den sista mjölksyran i hagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s