Insläpps-blooper

Vilken röra vid insläppet idag! Vi släpper alltid hästarna från hagen så de själva går in i boxen. Det går fint 9,9 gånger av 10. Hi hi idag drar Hermès med sig Appe 90 grader åt fel håll ut i trädgården. De vandrade hellre runt bland äppleträden än in i boxen där kvällsmaten väntar.

Typiskt just idag när jag skulle filma insläppet som best practise på ett fritt insläpp. Då ballar det ur och ingen går in. Knasbollar. A ja, får ge dem ett nytt försök att fånga dem på film när de går in lydigt på led.

#insläpp #islandshäst #frökenhjortsbruksgård #blooper

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s