Stalltjänst med Fröken Billie Hedin

Hur kan det vara så enkelt att diska, sopa och hålla ordning i stallet? Och skvatt omöjligt inne i hemmet!? Det är Nobelpris på att lösa den frågan. I stallet bara flyger sakerna till rätt plats. Rent, snyggt, noga. Upp på en pall och fram med diskborsten. Ner på golvet och swisha bort dammet. Ut i foderrummet och packa hö. Inget tjat, inget snälla och be, inga sura miner. Vad är förtrollningen i stallet?

Och helt plötsligt blev Billie rädd för kycklingen. Why!? Nu är den ju mycket stabilare och äldre. Men nu blev hon rädd så vi släppte ner den igen. Istället plockade hon alla ägg hönsen lagt senaste tiden. Ser framför mig en riktigt smaskig pannkakstårta med massa ägg och fylld med jordgubbar, chokladsås och grädde. Mums!

#Nobelpris #stalltjänst #pannkakstårta #värphöns #frökenhjortsbruksgård

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s