Stjärn-paret Hermès och Coco

Så fina tillsammans Coco och hennes egna Hermès. De jobbade med 2 övningar i skritt, förutom konsten att inte krocka med Billie.

1a övningen var att svänga runt konerna. Helst så nära konen som möjligt. Men en stor sväng är också en sväng så länge de rundade konen. Svårast var att hålla tygellängden kort. Tyglarna gled gärna iväg och blev långa.

2a övningen var att rida rakt fram i skritt. Göra halt vid konen. Sen fram i skritt igen. Detta klarade de bus-enkelt. Möjligen att Hermès blev lite stark någon gång. Och att Coco stannade lite kort stund vid någon kon. Annars var det kalas! Riktigt bra jobbat och bra samarbete de två emellan.

Coco är ju så rolig också att hon alltid vill rida barbacka. Tror hon själv tycker att hon känner hästen bättre då. Att sadeln bara är i vägen. Men ok för mig. Kan hon hålla balansen och svänga utan sadel så blir ju ridningen med bara ännu lättare.

#prestigeitaly #islandshäst #hermès #icelandichorse #barnhäst #ridskolaförbarn #höganäshästcenter #miljöträning #egetridhus #kullabygden #frökenhjortsbruksgård #livetpålandet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s