Så himla minsta möjliga energi

Idag behöver jag en jätte-energi-spruta. Allt krut är slut. Finns ingen depå kvar att hämta från. Så är det ibland. Särskilt när det är lerigt, mjolmigt och bara allmänt grått och mörkt. Livet som hästägare och gårdsägare är väl så att säga, så där.

Önskar att ingen åt så det inte blev nåt gödsel som inte behöver lastas omkring. Eller nej. Det önskar jag ju kanske iof inte för det betyder ju ingen häst…. Ändrar mig. Vill ha häst. Vill att de äter. Vill att stacken växer. Aaaaaaaaaa helt ambvivalent!!

Önskar alla en fantastisk fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s