BFF med hund och katt

Bästa kompisarna Bob & Keeva. Det är hjärt-slitande att skicka ut Bob på tjänstgöring i stallet där han ska hålla mus-beståndet i skack. När han har sin bästis innanför ytterdörren. Inatt smet han in i sängen och var en sån riktigt varm, gosse-gubbe.

Ja ja, somliga lever ett helt liv bara på att vara en vänlig varm liten typ som glider runt på räkmacka och njuter av livets goda. Bob är en sån. Bara njuter och lapar i sig av livet. Och får gå ut på tjänstgöring med Mrs Peanut och Lilja mellan varven. Damerna behöver backning av en ståtlig Bob. Och Keeva behöver sin Bob för att mysa med. Alla behöver lite Bob tydligen. Lucky Guy!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s