Alla mina Hjärte-gryn

Idag

Idag mina alla älsklingar under mina vingar blev en sån dag då jag fått slita och släpa hem pengasäckarna. För att betala hö, hovslagare och julklappar. För vardagen. Idag var en sån dag. Är så slut och glad. För er skull gör jag det gärna. Jobbar, bizzi bizzi, ger allt jag har.

Motionen då? He he he ni har stora ytor så ut och busa och rör på er!

Imorgon är en annan dag.

Sov sött.

God natt min skatt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s