Barbacka här och nu med min bästa kompis

Det är ingen hemlighet att jag har haft två tusen och en miljon motgångar med Ægir. Vi har verkligen fightats i all världens motvindar, stormvindar och sidokastvindar. Han har verkligen varit en clown. Min älskade clown.

Men nu när alla krav är borta. När hetsen om tävla, om förstörd kapacitet, om rosetter och SM-kval är borta. När det bara är vi. Ægir och Emma-tid tillsammans, barbacka över ett snöigt landskap. Han frustar nöjd. Jag kan andas. Vi kan andas. Bara ha det lugnt och skönt. Lufsa på. Ingen stress, inga hetsiga krav. Väldigt mycket det man söker som Fritidsryttare. Att få vara i nuet med sin häst. Bara här och nu. Det är då livet med häst är som bäst.

#topreiter #topreitervinteroverall #frökenhjortsbruksgård #kringeland #ridabarbacka #islandshäst #icelandichorse #schockemölle #bombershappymouth #bombersbett #minbästakompis #livetpålandet #höganäs

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s