Hellre kolla läget än äta lunch – och morgondagens kurs ställdes in!!! Bu hu!!!

Nyfiken i en strut! Men är man en 5-års-unge som Hermès så är allt så spännande. Bara måste få kolla in matte hellre än att äta lunch. Åt ju ändå för en stund sen.

Fick in en bra träning med den här lille killen idag också. Mycket lösgörande, få upp kvickheten i honom, bärigheten och att han börjar bjuda mer i galoppen. Jag galopperar på vägen ner mot stallet. Då vill han 1. Hem 2. Han ser sträckan och slutet. Det funkar bra. Han blir bara bättre och bättre för varje tränings-tillfälle. Börjar gilla att få upp tempot.

Vi skulle åkt och tränat för Vignir imorgon på Margeretehof. Men det ställdes in i lördags. Supertråkigt! Vi såg så fram emot kursen, hade fixat barnvakt, tagit ledigt från jobbet, lagt in vila, sparat ihop kurs-avgiften och var allmänt sugna på träning. Men men det kommer säkert fler tillfällen. Och det finns säkert en bra anledning till att ställa in. Vi fick ju träna här hemma idag istället och bara det var ju skoj. Inte som Vignir-träning, men så gott vi kan här hemma iaf.

#islandshäst #nyfikenienstrut #hermès #prestigeitaly #g-boots #petrie #anky #bombersbett #schockemölle #braträning #inställdträning #margaretehof #frökenhjortsbruksgård

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s