Ja happ. Idag var planen att kursa i flott ridhus med topp-tränare

Men icke. Kursen är inställd med kort varsel och oklar anledning.

Så idag är 1,5 grad. Snö-slask på marken. Regn i luften. 1dm styltor under hovarna. Och bara så där över-trist-tråkigt-blaha att ha hästar. Tungt att köra skottkärran på gödselstacken. Sjöblött och kallt att gå ut och fodra. Bara tråkig dag. Bara en riktig över-pepp galning gillar dagar som idag. Alla andra vill dra täcket över huvudet.

Jag tänker stänga in mig på kontoret. Jobbe-jobba. Bara komma ut när jag måste. Sen hämta tjejerna. Mysa in mig och dem i soffan. Middag. Sova. Vakna imorgon och hoppas på en smula mindre blask och slask. Vi får se.

Rida i ridhus idag hade suttit fint. Så snart Höganäs Hästcenter är klart ska jag bli ridhus-råtta varje dag det är slask. Bara gotta mig i värmen, spegla mig i ridhusspeglarna och fin-träna. Tjusig-tölta, mjuk-galoppera och bara flyta fram i trav. Ja ja mensann. Så är min framtidsvision 😁

Hej mitt vinterland!

#höganäshästcenter #höganäs #kullabygden #ridairidhus #träna #laddaförtävling #frökenhjortsbruksgård #snöiskåne #livetpålandet #skånegård #hästgård

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s