Min busiga brunbjörn

Fasiken vad svårt det är att rida ibland!! Perfekt dag med sol och kallt. Idag skulle vi rida flygande pass i 40km i timmen. Men si så blev det inte alls. Det blev 50min lösgörande, stanna kvar hos mig och du måste kunna gå innan du kan springa. Så blir det ibland när man köpt sig en Ferrari med motor från en Grizzlybjörn.

Ægir vräker sig ner på bogarna och faller isär och då blir det svårt att rida. Han är bara ridbar när man har hela honom på bakbenen. Upp högt och all kraft från bakbenen. Faller han isär är det typ kört. För den vändan. Då får vi börja om. Och börja om. Och om igen. Vi blir nog kvar i det här minst någon månad till. Jisses.

Ægir är verkligen som är sån islandsgubbe. Lite småfet. Var snyggast för ett par år sen. Talangfull förr. Lever kvar i den självbilden. Att han redan kan allt. Att jösses tölta gjorde han vid 3 månaders ålder. Matte, sitt du där som en accessoar så gör jag min grej. Men icke gubbe lille. Det funkar inte så!! Jag är i team med dig. Vi jobbar tillsammans. Vi är i samma ekipage. Theres no I in Team.

Ja ja vi kämpar på jag om min brunbjörn. Söt är du ju iaf.

#islandshäst #icelandichorse #höganäshästcenter #ridapass #frökenhjortsbruksgård

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s