När jag blir stor. Och rik. Då köper jag Sibirien.

 

Så ska jag bjuda in alla Islandshästar och trevliga människor. Alla hästar som vill och behöver ska få chansen att springa över sanddynerna, andas in salta kalla havsluften och få busa och bara vara hästar. De ska få bo och leva och ha det jättefint.

Hästar som behöver mental rehabilitering, hästar som behöver en paus, vanliga hästar, gamla hästar och unga hästar. Alla är lika välkomna.

Alla människor som kan uppföra sig är också välkomna. Alla som vill rida, tycka om hästar och utvecklas och lära sig mer med hästen är välkomna.

Personer som mobbas, kränker, nedvärderar, snackar strunt och med hjärtat på fel ställe får en chans. Alla förtjänar en till chans. Den får förvaltas eller förkastas. Men sen är det fnitito. Då får man hitta ett annat ställe att sprida sina elakheter och sitt trams. Hästen får däremot stanna kvar i paradiset.

Japp. Så får det blir. Det är framtiden här i dröm-fabriken. Ska bara elda på grytan så kan verkligheten bli sann. Kanske? Den som lever får se.

Måste ju citera vår alltid-film på nyårsdagen Blades of Glory: If you can Dream It, You can Do It.

Nu öser vi på i snöyran idag.

#sibirienstrand #ängelholm #ridapåstranden #töltaöversanddynerna #livetlekermedhäst #ekonomisktoberoende #prestigeD1 #hrimnir #prestigeitaly #idjurenstjänst #viafree #tv3 #filminspelning #drömfabriken #frökenhjortsbrukgård #höganäshästcenter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s