Behind the scenes and its a wrap

Tänker att den här bilden säger mer än tusen ord efter dagens plåtning. Det blev tidspress som är kotym i vår sväng. Att tiden tar slut. Allt ska hinnas på mindre tid. Omöjligt eller möjligt. Det är strunt samma. In på tiden bara.

Tid kräver proffs. Proffs finns här. Solen började gå ner så vi behövde sätta bilderna på max 15 min. Inklusive byte av häst och utrustning. Hästarna levererade perfekta poser på 1a bilden. De satte varje bild. Pose. Pang. Pose. Pang. Super-coolt, snyggt, stiligt, värdigt, imponerande.

Så stolt över mina hästar. Som de ställer upp!! Älsklingarna. Lite snabbt. Lite rörigt. Och bara ställer upp och ser mega-proffsiga ut. Allt på 10 minuter. Måste vara någon slags rekord? Tror det. Stort tack för idag älskade Ægir & Hermès. Snart trycks resultatet och alla får se och shop til they drop.

God natt och sov sött!

(Jag är helt slut av alla förberedelser och allt fix och pill. Så jag lär sova sött inatt…he he he)

#hööks #höökskatalogen #digitalkanal #e-handel #e-commerce #islandshäst #fotografering #icelandichorse #supermodel #topmodel #horsemodel #animalmodel #dyon #superproffs #winkdesign #frökenhjortsbruksgård #höganäs

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s