Sneak Peak på uppladdningen inför IHD

Det blir en väldrillad enhörning och en vältrimmad Pegasus som står på startlinjen till Islandshästens dag i mars. Billie övar balansen med väderkvarnar. Coco håller armarna utåt. Skritten börjar sitta som en smäck för samtliga tävlande.

Heja heja!

#islandshästensdag #pegasus #maskeradtölt #ridskola #barnridning #islandshästärbäst #enhörning #frökenhjortsbruksgård #bopålantgård #hästgårdiskåne #prestigeD1 #bombersbett #happymouth #schockemölle #topreiter #charlesowens #nextgeneration

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s