I jakten och sökandet efter den rätta med stort H

Eftersom jag vill ha en egen tävlingshäst. Och egna små föl på sikt. Då måste jag hitta mig ett sto. Letandet har precis börjat och jag har ju inte alls bråttom.

Frågorna och tankarna är många. Köpa ung häst och göra jobbet själv? En äldre, typ 9 år och betala för jobb som ett proffs lagt ner? Hur mycket klarar jag själv av att förvalta och utveckla?

Sen praktiska saker med ett sto. De har mer humör. De har egna idéer. Jag behöver på ett eller annat sätt minst 2 för i min filosofi så ska hästarna inte gå ensamma i hagen, de ska ha kompisar. Så lite fix och trix för det kommer att krävas.

Första äventyret och test gick till Backome för att testa Hermès lillasyster. Vilken pärla! Söt som socker och en väldigt talangfull ung dam. Blir 5 år i sommar. Jämfört med mina stora killar kändes hon som en liten dansande älva.

Frågorna jag har besvarades inte riktigt. Blev inte helt tagen med storm. Inget var fel men heller inte wooooow. Kan vara så att jag vill ha lite mer av allt? Eller inte? En mix av Ægir som är bländande vacker, egensinnig, maffig, lite knasig och Hermès perfektion, stabila psyke, bäst i klassen-beteende. Finns det? Som sto. Det är nog det jag letar efter när jag rannsakar min hjärna, mitt hjärta och min magkänsla.

Partner in crime och stort tack för sälle till Lotta! Livet med hennes hästar, hundar, gård kan du följa här:

http://mrandmrsnorbart.blogspot.se

#letahäst #backome #hermès #hittadenperfektahästen #kingsland #prestigeD1 #islandshäst #fyrgångare #herkulesfrapegasus

Annonser

2 svar till “I jakten och sökandet efter den rätta med stort H”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s