Idag bar det av till Krika på träning

Är väldigt ny-kär igen i min Ægir. Bilderna är från ett annat tillfälle för 45minuter idag flög fram i samlat tempo tölt. Vaddå? Jo, då. Tölt i samlad, kontrollerad takt, tempo och samling. Halvhalterna satt. Bärigheten är på frammarsch, det är ju ingen QuickFix precis.

Helena och jag har jobbat med Ægir i snart ett år och nu börjar vi känna framgångens vingslag. Sakta sakta kommer Ægir ur sitt hårda hetsiga skal. Kvar blir en trevlig, pigg häst som har talang och som kan använda den rätt. Bara till att börja rida ännu mer, mer noga, mer enkelt och mer skoj.

Puss min prins. Du äger mitt hjärta 🙏

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s