När alla goda råd virrar till det är det fantastiskt att få reda ut begreppen med en världsmästare

Låt mig presentera min prinsessa:

Rakel från Backome SE2013205660

Pappa: Herkules fra Pegasus

Mamma: Rodadis frá Kvistum

(Hmmm bokstav 3 är någon isländsk men här fick det bli ett d som är den mest liknande)

Är så glad över min pärla. Mer cool och världsvan än Rakel vet jag knappt om jag mött. Tar livet med ro, lyssnar, tar in uppgiften och löser den. Wow. Ser så fram emot att få lära känna henne mer och hitta på massor av roliga saker tillsammans.

Men det krävdes en lite längre sittning med Vignir för att jag skulle känna mig säker. Behövde ställa alla tusen mer eller mindre begåvade frågor, tankar, farhågor. Vill så gärna att det blir rätt och att förutsättningarna är de rätta så allt blir så roligt och engagerande som jag vill. Men med all den erfarenhet och kunskap som Vignir har så kunde vi räta ut alla frågetecken och även få med mig bra råd för träning första tiden här hemma.

Det är skol-exempel på hur de bästa kan dela med sig och ge råd till oss som behöver råd. Det är så oändligt mycket värt då fel matchad häst kan få så tråkiga konsekvenser och rätt matchad häst kan ge daglig glädje, motion och ett fantastiskt fritidsintresse. Och om allt går vägen, ett litet föl 🦄

Men en sak i taget. Idag är idag och Rakel ska få känna sig hemma. Åka lastbil är hennes grej. Det var toppen och det serverades gott hö hela resan.

Väl i hagen blev det några rejäla rundor, bock-språng, kolla in killarna i hagen bredvid. Sen tvärstopp och matpaus. Vid matpaus är hon kvar ännu. Rakel verkar gilla mat. Bra tjej, vägen till en riktig prinsessas hjärta går genom magen.

Hon var så välputsad och tvättad och tjusig när hon gick på lastbilen. Men nu har hon en fin patina av lerinpackning som de andra. Well well, om någon månad har det torkat upp och då blir det renare tider. Lite smuts i stall är det ju. Det liksom hör lite till.

Välkommen hem till Fröken Hjorts Bruksgård Prinsessan Rakel från Backome!

Extra stort tack och guldstjärna till Agneta, Henrik, Vignir, Tekla, Herkules, Rodadis och Lotta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s