Vips! Så fick Rakel en haute couture garderob

Fick ta en liten bild på snygge-rumpan

Hur bortskämd kan en häst bli? Antagligen rätt bortskämd. Men är man en fantastisk tjej så behöver man ju egna saker. Alla grejer till Ægir & Hermès är ju 5 nummer för stora. Det är ju en säkerhetsrisk att ha för stora grejer. Gledi fick med en egen garderob från Lotta. Appe….alltså han är ingen täckes-kille. Han kör helt naturell stajl.

Det var så att Joppe fick en ny garderob av matte Frida. Men Joppe råkade bli lite för stor för sitt ursnygga stalltäcke, regntäcke med hals från Hansbo sport och vintertäcke. Och lite för…nåt annat för sina släta tyglar och säkerhetsstigbyglar. Så när Frida hörde Rakels frusna frustande så kom Joppes saker levererade direkt in i stallet på Fröken Hjort. Oändligt praktiskt! Stort tack ✨

Så har ju http://www.ishesten.se bäst priser och bäst sortiment så det blev ett snyggt grått fleecetäcke från Karlslund. Iof tror jag det är för stort… Marie-Louise tror inte det så vi får snart se vem som har rätt. En ELT sadelgjord eftersom Rakel är nätt om magen till skillnad från gubbsen. Nya boots från G-boots Viking 185gram och vanliga G-boots för mina 145gram är väl slitna. En egen grimma till stallet. Lädergrimmorna i transporten får de dela på. Det är as-dyra grimmor från Dyon och Horseware så håll till godo.

Så att säga. Läge att jobba lite extra för matte. Phu! Diamonds are a girls best friend Det kunde jag ju tänkt på innan jag fick Prinsessan Rakel 😇

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s