Prepp inför hovis ikväll och träna imorgon

Och regnet det bara öser ner. Öser. Öser. Öser. 2 grader. Iskallt ösregn. Brrrrrrrr

Kl 17 kommer hovis. Ægir, Hermès & Rakel ska skos. Gledi & Appe ska verkas. Så 20 tassar står på listan för Eggert denna fredag kväll.

För att göra livet lite lättare och jobbet mer genomförbart har hela ligan gått in i stallet för att torka upp. Iskalla vindar och blöta hästhovar mot kallt järn är ingen toppen-kombo för händer och fingrar. Men hästarna gick gärna in för en tuva hö, ett fleecetäcke och väldigt mycket mer skydd för vädret.

Min rädsla just nu är att ösregnet fryser på under natten. Det vore synnerligen bedrövligt för imorgon bitti rullar lastbilen mot träning för Anna Forsman. Is är inte min favorit. Regn är ingen favvo men ändå okej. Well well vi får se. Det löser sig. Imorgon ska jag väl iaf åka rätt hoppas jag

Det blir både Ægir & Rakel som lastas in. Det är 2x45min fm+em och det är för mycket för Rakel just nu. Hon kommer ändå vara helt snurrig av resan och ett pass. Två blir för mycket. Men Islandsgubben kan gott röra på sig så det blir fint. Sharing is caring.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s