Ishesten.se vs Mig 1-0

Är den första att ge all cred åt ishesten.se och Marie-Louise. Täcket från Karlslund sitter som en smäck på Rakel. Det sitter bra även på ett större format av häst för det är stretchigt och resår i bogen. Så storleken justeras enkelt automatiskt efter hästen. Fiffigt.

Tusen tack för bra rådgivning! Jag hade möjligheten att lämna tillbaka täcket på Islandshästens dag. Men icke. Nu har Rakel redan invigt sitt täcke och torkat upp efter dagens kurs med Anna Forsman. Så täcket tillhör Prinsessan Rakel nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s