Tack för idag – Slut för idag

Well well. Ni vet. Allt känns toppen. Redo. Rock n roll. In och bara njut. Ha roligt. Utvilade. Glada. Åk på kurs på fantastiska Margaretehof för Vignir.

Sen. Bang. Pang. Bom. Krasch. 10 steg bak. Rivstarta båten rätt upp på sandstranden = tvärnit.

Det är ingen annans fel än mitt. Bara jag som ställer så skyhöga önskemål på mina hästar. Men jag har ju fått smaka på segerns sötma. Fått känna att vi kan. Idag var vi låååååångt därifrån. Idag satt inte många knappar. Idag var vi kass. Så där så jag vill stryka Ægir från Islandshästens dag. Bara lägga mig under täcket och komma fram om ett halvår.

Poängterar!!! Vignir var en stjärna som alltid. Positiv. Berömmande. Gav massor av bra. Så 11 av 10 möjliga.

Det är jag. Jag vet att vi kan mer. Ægir var bara tjock, stark, gubbig, stel och hemsk. Efter 45 min bjussade han på lite positivt. Men långt ifrån det han kan. F-n var är manualen till den jäkla hästen????

Han fäller upp sin sköld. Sin integritet. Sin iskyla. I det är han så förbaskat svår att nå. Visst. Han är där mer och mer sällan. Men så idag. Idag sitter vi där i kylrummet. Borde gå på äktenskapsrådgivning fick vi som råd 🙈 Det är inte party party. Det är party-poopern.

Rakel gjorde sitt bästa. Eller njae. Hon kändes irriterad över något. Skakade på huvudet. Visade tecken vid vänster öra. Måste kolla upp så hon inte har ont.

Fick med mig bra saker hem. Ska jobba på det tillsammans med Annas råd. Anna ställer så universellt högre krav så jag får hitta en bra mellanväg.

Börjar tveka på om jag ska tävla Rakel på Långfredagen på Helgagården. Vi är kanske inte alls redo? Kanske bara ska öva vidare. Shit. Har hela huvudet fyllt av tvivel.

Ja, så här är livet som Fritidsryttare. Upp som en sol, ner som en pannkaka. Ibland är viljan större än möjligheterna. Kapaciteten finns. Räcker jag? Vette tusan. Idag var jag riktigt usel. Fick inte ihop 1+1.

Oavsett så skötte sig hästarna utmärkt. Lätta att lasta. Ha på träningsplats. Lätta att köra. Så strukturen runt själva träningen sitter som en smäck.

Får ta och sova på saken. Träna mer. Knyta ihop säcken. Hitta 2 i 1+1.

Har bilden på Vignir & Rakel som målbild. Dit vill vi. Vi har tusen mil kvar. Men så småningom 🧚‍♀️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s