Idag körde vi en favorit i repris – Fast fixade gårdagens missar

Samma runda. Alla 3 hästarna.

Ægir först. Började med att vilja dra och vara stark. Så vi fick ändra om i planen och skritta, lyssna, böja, flytta. Sen töltade vi bra. Som belöning skrittade vi på lång tygel hem och bara njöt av vår-luften och av utsikten.

Hermès gick ut sen. Han går från klarhet till klarhet. Testar gärna att gå ner i trav när han blir trött. Men nej min vän, tölt är tölt, trav när det är trav. Han fick en galopp på vägen hem och bjöd på fint. Nu ska han vila några dagar. Fast han känns så mycket gladare nu när han kommer igång. Han tycker om att jobba. Det märks på honom.

Rakel gick ut sist. Hon kändes mycket finare idag än igår. Galopperade gräsvägen hemåt. Travade på henne rejält. Sen kom fin tölt framför handen. Hon krullar gärna ihop hela kroppen och kommer liksom inte framåt. Bara trampar på med frambenen. Det bygger ingen rygg och överlinje. Så fram fram och höger sida. Blir bra det här. Rakel ska också vila nu några dagar. Sen rider vi igen.

Riktigt motiverande och skönt att rida i solen och känna att den värmer. Det är ljust. Och hästarna fäller äntligen brunbjörnspälsen.

#hästärbäst #livetpålandet #bopålantgård #icelandichorse #islandshäst #höganäs #frökenhjortsbruksgård #livetleker #äntligenvår #vårkänslor #solenskiner #minhästärbäst

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s