Keeva-Lottans återkomst

Wolfhenge Keeva & Coco ❤️

Byrackan, eller gårds-rackarn kanske man säger om en Alien-look-alike som bor på en gård? I alla fall har Smurf-hunden nu återvänt från Göteborgs sus och dus. 4 veckor som stadshund med koppel, ordning och reda.

Tillbaka till att vara skendräktig, adoptera katten Bob som hennes valp (samma visa varje gång) och ett aldrig sinande sug att knipa en och annan höna i flykten. Ja ha ja, full rulle igen på Fröken Hjort.

Blir spännande att se vad Rakel säger om första mötet med Keeva. De är nästa samma format! Båda från Ö-ar, pälsiga damer, så en del lika men ändå så oändligt olika.

Och roligaste, ständigt återkommande frågan igår från våra eminenta, snygga, begåvade gäster – Va? Kan islandshästar vara så stora? De är jättestora!

Well, ja. Mina är inom normal-format för sto och valack. Gledi & Rakel något mindre medan Ægir & Hermès är något större. Så som det ofta är. Men just med Islänningar så har ju verkligen inte storleken någon betydelse. Det är hjärtat och hjärnan som räknas.

Ha en fin kväll. Nu kör vi på med ny vecka!

#ireland #iceland #irishwolfhound #icelandichorse #truelove #friendsforlife #bopålantgård #höganäs #frökenhjortsbruksgård

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s