Blir så ledsen på Hermès bog

Har fått lite klagomål av Fysioterapeuten på Evidensia i Helsingborg. Hermès har en muskel i vänster bog som blir såååååå hård och låst. Vi vet inte varför. Vi ser bara att han får återkommande problem. Det kan bero lite på att han är snabb i bakbenen men långsammare i frambenen. Så frambenen hinner inte iväg. Mao, han bär sig lite dåligt och är ganska stel.

Hur som helst så måste Hermès ha täcke efter träning. Fick lite klagomål som sagt. Att islandsryttare generellt inte använder täcke efter träning. Utan ställer dem i kylan. Då ökar stelheten. Så Hermès har alltid täcke. Mycket täcke.

Idag dubbel-fleece. Först rejält back on track med gjord. Över ett Horseware Amigo Mio med gjord. Det går ner långt på benen och håller värmen kvar i hans lilla kropp.

Och Compagel eller liniment på sin ömma muskel. Massor. Indränkt är muskeln i medel. Allt för att den ska lugna ner sig.

Den stela muskeln visar sig som en hälta på Hermès. Men han är inte halt. Han är stel. Men ser halt ut i vissa lägen. Väldigt bökigt. Men det blir bättre och bättre.

#evidensiahelsingborg #fysioterapeut #veterinär #backontrack #horsewareamigo #hältutredning #icelandichorse #älskadehäst #hermès #bopålantgård #höganäs

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s