OS-gren som behöver en Guldmedaljös

Att etablera en ny OS-gren. Det handlar mest om att ligga med rätt OS-delegat skulle jag tro. Eller ligga kanske är att gå för långt? Ett glas? En kaffe? Saft?

Min gren är alla gånger den som saknas i OS. Saknas BIG time. Det är en 25-kamp. I alla grenar måste man hålla hög nivå.

Ser ni slangen som går över gårdsplanen ner mot hagarna. Det är en central väg och basen i nästan alla grenar. Vägen används till: bära vatten i hink, i kanna, i båda händerna, i ena handen med ryggen sne. Bära hö, till 5 hästar samtidigt, eller två gånger med hö till 2 hästar och sen till 3 hästar. Gå ut och in med hästar, få gånger och hästar i ett knippe eller fler gånger och häst en och en.

Vidare grenar i min 25-kamp är klassiker som rytteri av 3 hästar, mocka, sopa, putsa 5 hästar, putsa allt läder, tvätta täcken, bära spån och harva ridbanan och gårdsplanen.

Sen stegras min OS-gren med jobba på Love Sofie (vegan, animal free skor och accessoarer), Wink design (strategisk designbyrå) och Fröken Hjort (bed and Breakfast). Hönsen, kissarna och hunden.

Ljuset på toppen i min OS-gren och större än Guldmedaljen är mina älskade döttrar Coco & Billie. De är en heltidsgren i sig.

Blev det 25 grenar?

Ett litet problem är publik-frågan. Jag har sällan till aldrig någon fysisk publik som gör vågen och viftar med svenska flaggan. Har iof inte bjudit in publik. Kanske någon vill kolla på min OS-satsning? Kanske tom delta? Grenen är ju inte helt klar och lanserad så man kanske kan vara fler i samma gren. Som Bob-åkarna, seglarna och för sjutton hela fotbollslag!! Det går. Välkommen!

Hi hi sen får jag ofta frågan hur jag kan vara så smal och se så ung ut trots mina 40 jordsnurr. Tja. Jag tror det enkla svaret är – Jag gör av med fler kalorier än jag hinner peta i mig. Och jag lever ett dagligt festligt liv i OS-byn. Kan inte bli bättre än så?

Grym lördag 🧚‍♀️

#os #satsarpåosguld #enegenosgren #behöverpublik #frökenhjortsbruksgård #höganäs #livetpålandet #bopålantgård

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s