Animal Rescue av en ormvråk

Måtte en högre makt skapa ett extra skimrande rosa fluffigt moln åt alla ideella krafter i världen. Alla de som drivs bara för att de har ett intresse och att det är roligt.

Vi mötte en svag ormvråk i trädgården. Den var i klart behov av proffsvård. Såg inte skadad ut men genom-blöt och inte förmögen att flyga.

Den årsgamla ormvråken har sannolikt inte hittat mat. Magrat av. Fallit till marken. Blivit dyngsur och orkade inte lyfta igen. Således drev den runt i trädgården på Fröken Hjort. Den är självklart välkommen men samtidigt inte alls välkommen. Ormvråkar, rovfåglar, vilda djur hör inte hemma i en människomiljö. De har ett jobb att göra i friheten.

Hur som helst. Här finns ingen kunskap om avmagrade rovdjur. Vi har inga möss att fodra med. Sagt och gjort hittade vi rätt på en ideell viltvårdare/jägare/snickare. Ormvråken kan inte bo i hallen i en kartong och äta kokt skinka. Det är inget liv för en ormvråk.

Han hämtade fågeln. Ska ge den mat, värme och lugn. Sen så snart det blir varmare och lättare att hitta mat så släpps den fri igen. Fri att veckla ut sina vingar. Fri att se världen ovan molnen. Fri att flyga dit den vill. Fri att känna friheten. Flyg vackra rovfågel flyg.

Allt går för våra ovärderliga ideella krafter, ideella intressen och en aldrig sinande energi och vilja att dra ett stå till stacken.

Tack och tusen tack och grymt tack.

#ideellakrafter #ideelltid #ormvråk #viltvårdare #animalrescue #rovfåglar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s