Min häst har några trivsel-kilon för mycket…

…fast äkta kärlek går ju genom magen. Älskar dig min busiga lilla prick. Du är så långt ifrån perfekt som man kan komma. Fler fel än rätt. Alltid den som ställer till det. Alltid den som får matte att se ut som en clown. Hade du varit min kille hade jag stängt dörren och kastat nyckeln. Men nu är du min Islands-kille och charmigast av de alla. Så ja, du stannar hos mig för alltid. Tack att du är min bästa vän!

#bff #hästenärmänniskansbästavän #icelandichorse #islandshäst #ridapåkullaberg #höganäs #sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s