Hästarna protesterar – Hästarna har fått nog

Mina hästar – Alltså de 2 genierna i bild = Ægir & Hermès vågar vägra hagen. En riktigt god tur bjöd de mig och Anna på under förmiddagen. Fina töltsträckor över gamla tågbanan, över ängar och åkrar. Hopp i galopp var det inte, men hopp i tölt, tjo flöjt.

Men nej. Att sen klafsa ut i leran. Där gick gränsen även för dessa ståtliga, tåliga killar. Fick liksom övertala dem med mutor som betfor, hö, komma in lite tidigare ikväll och sånna saker för att de skulle gå ut.

De gick i sengångare-tempo. Snigel-fart. Nära på baklänges-långsamt. Men ut kom de. Till slut. Missnöjt. Maten var god. Det är den alltid. Men allt annat kändes jobbigt och kasst. Blött. Lerigt.

Så snälla söta våren med pink sugar on top – KOM HIT NU!! Vi orkar inte mer av det här blöta, kalla, klafset. Vi kommer älska ihjäl dig våren när du väl behagar att dyka upp. Puss. Kram. Tack. Ses ytte-pytte-snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s