IRL As we speak nu – Funktionärsmöte Islandshästens dag på HFRK

Nästa söndag – 25 mars är det Islandshästens dag på Helsingborgs ridklubb. Det är en familjefest för alla som älskar Islandshästar eller för alla som mer älskar familjefest och folkvimmel. Oavsett blir det kalas och trevligt och massa häst.

Jag och tjejerna ska rycka in en kortis som funktionärer i Info-bordet. Känns bra och viktigt att tjejerna redan nu får lära sig att ska man vara med så får man hjälpa till. Så mycket som man mäktar med och efter förmåga.

När vi inte jobbar så ska vi tävla. Lite pirrigt men roligt. Rakel får gå in som vikarie för Hermès som är halt. Hon startar i unghäst-klassen. Ægir startar i lättklass. Och båda startar barnklassen med ledare. Coco rider Ægir och Billie rider Rakel. Blir ju kalas det här!

#ihd #islandshästensdag #islandshäst #icelandichorse #maskeradklass #tävlingsdags #hästfest #familjefest #helsingborgsridhus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s