Jag gjorde det – Precis nu

Min Isländska Bad Boy och jag byter äventyr. Vi bara gör det. Vi väljer glädjens väg. För oss är det Femgång och pass!! Fy rackaren vad roligt.

Så på långfredagen byter vi och övar tävling i F2 istället för V5.

Ægir är så så så snäll med sin matte. Han försöker verkligen att trava vackert, han försöker hålla sig i ramen, rida tjusigt. Han kämpar. Han försöker. Det är jättesvårt. Allt är svårt. Men han kämpar, jobbar, vill.

Så får han öka tempot. Då kommer glädjen. Igår väntade, jobbade, kämpade han i 80(!!) minuter på att få gå lite lite snabbare. Så äntligen sa Anna galopp. Han blev helt till sig och bara PAAAAASS woooooo hooooo!!!

Så hörrni. Ska vi gå emot? Simma mot strömmen? Vara motvalls? Eller bara släppa efter? Ge Black Beauty en plats han kan vara duktig i. Tölt och Pass är han bra på. Skritt och trav lite mer skrutt.

Nu testar vi Ægir. Mer fel än oss två i fyrgång kan det ju ändå inte bli! Han har inte Rakels 4 gångarter. Hon har inte hans 5 gångarter. Enkelt.

Så Ægir i femgång och Gaedinga A-flokk och bara en riktig glädje-resa. Med lite ups and downs så klart. Men ändå rätt häst på rätt plats.

Glad, Sibirien-kall söndag på er!

#icelandichorse #F2 #femgång #helgagårdenspåsktävlingar #ridapass #minhästärbäst #bopålantgård #kullabygden

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s