En del har tur i spel och en del har ännu större tur i vänskap

Eller tur. Vaddå tur. Varm vänskap är någonting som man bygger upp av förtroende, av öppenhet, av att man är sig själv och gör sitt bästa. Med sina bra och sina dåliga sidor.

Jag har den förträffliga glädjen att Lotta är min mycket fina, varma vän. Det är glädje varje dag runt våra hästar. Det går lite upp, ner, hit och dit men vi pratar om saker och ting och det mesta löser sig. Vi vill väl och gör så gott vi kan och mäktar med.

Hur som helst. Drömhästen ni ser på bilden. Den otroligt vackra, begåvade och genom-super-snälla Hafrún frá Auðsholtshjáleigu. Det är en danska från topp-stallet Kronholt som väl alla med handen på hjärtat dreglar lite över…😇🤩 Det är en så fin tjej.

Hafrùn som då inte bara är snygg utan även smart erbjuder sin vackra 10.0 för rygg (typ…) till Coco att rida på i Helgagårdens påsk-maskerad. Hon vikarierar för Hermès som klantat till det i transporten och för Rakel som är en toppen-pingla. Men Rakel är lite lite för ung för ett litet barn. Det är igen, ingen bra idé. Rakel är genom-snäll. Men ung. Det händer saker. För att hon är ung. Enkelt. För vuxen är det inget farligt. Men för ett litet barn så blir det lite farligt.

Så Lotta går in i rollen som påsk-ägg och Hafrùn som väl-pyntat påsk-ris medan Coco är påsk-kyckling. En kopia av detta är jag själv, Ægir och Billie. Vilket gäng 😍

Ni förstår själva att det är så väl värt att åka till Helgagården på långfredagen och beskåda dessa mer än väl tjusiga ekipage.

När vi inte är påskägg debuterar vi i T8 (Hafrùn & Rakel & Ægir), V5 (Hafrùn & Rakel) och F2 (Ægir). Blir en toppen-dag med vänner, hästar och bara massor av skoj och vi gör så bra vi kan för dagen.

Tack Lotta. Tack Hafrùn. Så stort tack att ni är våra varma vänner.

Ps Det är inte bakgårdens hästar i barnklassen…Kronholt, Kringeland och egentligen Backome Next generation börjar bekänna färg… Ehhhh som påsk-kycklingar. Men vaddå? Man måste ju börja någon stans! Ds

#kronholt #backome #kringeland #icelandichorse #nextgeneration #helgagårdenstävlingar #bästavänner

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s