Den halta hästen är på benen igen

Lilla Hermès, som iof inte är så liten längre gick en runda i skritt. Vi skrittar och skrittar och skrittar till Hermès är igång och hovis skott nya skor.

Det tar sin lilla tid. Ett steg i taget. Fantastiska häst. Älskar att rida Hermès. Han är min bästa häst just nu. Helt mjuk, stark, taktren. Inget vingel, inget springa ifrån, inget hopp och bus. Bara stark, rest och väldigt väldigt vänlig.

Så vi rider igång. Skrittar i form. Får igång bakbenen. De långa långa bakbenen. In under hans kropp. Flyttar, ställer, gympar.

Hermès kan gärna gå emot emellanåt och kännas stel som en planka. Eftersom han nyligen har legat ihoprullad som en sushi-rulle i ett enda virrvarr av olika snurrar och virvlar så vet ju jag att han inte alls är stel. Utan lat och går emot. Så nu rackaren är det slut på den finten från unge herrn.

Annars var jag väldigt naturtroget klädd i trasiga gummistövlar, redigt smutsiga ridbyxor, jacka och hjälm. Ingen fashion show där inte. Men vad gör det? Lite smuts och en och annan trasig stövel har ju aldrig stoppat någon häst från att tassa på fint.

#hermès #icelandichorse #islandshäst #gåiform #fashionshow

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s