Tömköra för att länga hästen och få igång bakbenen

Det är verkligen inte särskilt geni att filma medan man tömkör. Så sorry om filmresultatet är lite si och så. Alltså innehållet. Hermès tappar bjudningen när jag börjar fippla med annat.

Hur som helst så jobbar vi med skritten. Vi skrittar och skrittar och skrittar. Lång och låg. Kort, stark och samlad. Lång och låg igen.

Tunga boots, 240 gram.

Det absolut mest bästa är att han nästan helt släppt spänningen i länden. Den som gjort att han skruvar ut höger has och hov i varje isättning av steget.

När han tar i och trampar framåt samtidigt som han stretchar ryggen så släpper kroppen. Och då också spänningen som lätt sätter sig när han krullar ihop sig och inte går fram för egen maskin.

Det är så skönt att se när han frustar, börjar bölja genom kroppen och länger steget och trampar framåt. Inte bara ramlar på och tar sig framåt. Coolt. Fint. Bra. Mera jobba skritt och tömkörning.

Ps Sorry att jag flåsar lite i microfonen som tar upp ljudet. Titta på bakbenen. Oki doki.

#icelandichorse #tömköra #longera #boots #islandshäst #skritta #tölta #hermès #bopålantgård #frökenhjortsbruksgård #markarbete #minhästärbäst

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s