Helgen får skrivas in på stjärnhimlen

Mer kurshelg än så här blir det inte. Fantastiskt positiva ekipage. Fighters och ekipage med olika förutsättningar och problem men med samma vilja att rida Gaedingakeppni. Sindri och Ingi var tålmodiga, så pedagogiska, lyhörda och briljanta. Oklart om det är Rakel eller jag eller vi tillsammans som är helt sålda på allt Sindri sa? Oavsett så är vi fyllda av ett VI – Rakel och jag, jag och Rakel. Vi är ett team. Vi gör det tillsammans, utan samarbetsproblem, utan missförstånd, vi jobbar ihop.

Utöver att min Rakel är bäst så var maten Chris serverade svårslagen och nivå på kurs-arrangörers Guide Micheline. Ville liksom ta med mig en fjärde och femte portion i en doggy bag – alltså efter redan tre uppätna portioner per mål. Mums.

Lotta & jag bodde i våra lastbilar på gården hos Chris och Steindor och barnen. Snudd på Grand Hotel – om man jämför med övriga campinglivet. Så räkna med att hitta mig och Lotta i alla campingsammanhang som går. Det är Lovely. Enkelt men bra. Så som det ska vara. Med en värmefläkt och uppblåsbar madrass så var det mer än bekväm comfort.

A ja, okej Chris, Steindor, Sindri och Ingi fixade grillmiddag och bjöd in Lottis, Lotta och mig på lördagen. Så visst, heeeelt camping kanske det inte blev. Men typ. Väldigt god och glad middag för övrigt. Tror den peakade när Lottis och Steindor väldigt frågande inte förstår att Lotta och jag aldrig skulle slå på en tappsko. Men VEM alltså VEM!? Gör det? Spikar själv?

Jag skulle få vara Karate Kid på en tapp sko-kurs. Börja med att spika 2000 spik med hammare i bräda. Böja 2000 spik i bräda. Grina över uppgiften. Bara därför behöva uppa uppgiften till 5000 spik i bräda och 5000 böja spik. Sen få närma mig en häst och få kratsa hovarna. Innan jag efter 7000 spikade spikar, 7000 böjda spikar och X antal kratsade hovar möjligen på nåder få slå på en tappsko. Med sömmen i redan spikade hål. Med skon helt opåverkad. Så nej, jag slår inte på en tappsko. Det lämnar jag åt proffsen. Så kan jag ratta runt nåt smart i en Keynote – det som jag är bra på.

Men nu satt alla skor kvar och Rakel och jag rattade in en 6e plats och Lotta och Hafrùn en hedervärd 2a plats och SM-kval poäng. Imponerande och så så så bra jobbat!!! Heja heja. Pax för att åka med som hästskötare när kvalet är giltigt he he he

Så allting gott. Slutet gott. Är redigt sugen på kudden.

Tack alla för i helgen. Och störst av allt är kärleken och tacksamheten till min Rakel som växte ytterligare 1dm i självkänsla i helgen. Bäst är du.

#gaedingagames #margaretehofislandshästcenter #icelandichorse #islandshäst #love #kurshelg #karatekid #tappsko

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s