Rakel från Backome i sin första Gaedingakeppni B-flokk

Idag räckte min tappra, duktiga prinsessa till 7,64 Som den 5-åring hon är. Det var på ren vilja! Hon var på väg in i lastbilen för att åka hem innan start 🙄 Hon var nöjd. Trött i sina unga ben. Men så går hon ändå med på, ställer upp på en runda till. Älskade älskade Rakel. Du gör ditt yttersta och lite till. Du är en sån fighter. Min unga prinsessa och glänsande juvel. Du är så bäst!! Du mer än förtjänar allt beröm alla öser över dig. Sug åt dig och väx med allt positivt. För lite mer växa, bärighet och styrka behöver din underbara själ och hjärta. Sen ska ni se på sjutton!

Tack Malena Emeus för bilder och film 🤩

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s