När man lyckas fånga de 4 bästa i samma bild ❤️

Nu trivs han Ægir. När allt blir rörigt och stökigt i hans lilla liv. När allt blir så där tokigt och lite fel. Då får han gå ridskola med barnen.

Det är den absolut enda uppgiften i hela hans liv som han verkligen älskar. Att få gå i grimma med barnen på ryggen. Tyglarna i grimman.

De vimsar runt på hans rygg. Tappar balansen. Driver på lite överdrivet. Tar lite för stor förhållning. Han ser bara glad ut. Ingen stress. Ingen panik. Bara glad

Så många kunniga ryttare som försökt att ‘fixa Ægir’. Försökt visa hur han ska ridas. Men Nope. Faktiskt nit-lott varje gång. Ægir fixar man inte. Man ger honom något han älskar och är trygg med. Först då landar hans temprament. Hans vilda själ.

Ægir blir nog aldrig helt tam. Hans själ är naggad i kanten av en tidigare tråkig livshistoria. Att veta att hans själ ändå är mjuk som bomull med rätt uppgift. Det är nog det som gör att jag orkar fortsätta. Orkar med alla hans ups and downs.

Du driver mig till vansinne mellan varven min vän. Men när du sänker garden, släpper iskylan av integritet, släpper in oss. Då är du mer än kärleken själv. Tossiga häst. Du är verkligen en unik karaktär. Kanske tur att inte fler är som du!

Ja, och Hermès är ju alltid bäst. Han är klassens ljus och den ständiga stjärnan. Gör inga misstag. Något seg och lat. Men han är inte helt igång. Har inte riktigt börja fälla än så han är nog lite varm i sin vinter-kostym…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s