’Sälj-annons’: EPA traktorhäst finnes

Bildtexten är nog mest riktad till mig själv. Typ bara riktad till mig själv. Fast bara precis just nu i nuet. Är liksom lite för onyanserat påverkad av en enda mening under dagens träning. En enda mening som träffade som ett spjut i mitt hjärta. Den liksom etsade sig fast.

Men VARFÖR???? Fick minst två hundra positiva kommentarer. Men just meningen att de andra kursare rider Porsche medan Ægir är en EPA-traktor. Den satte sig som ett sugmärke rätt på näsan.

Inte för att han måste vara fin. Eller tjusig. Eller nåt sånt. Det var nog jämförelsen och känslan av att det är typ kört. Hur mycket jag än jobbar och sliter så är och förblir min svarta prins ett stort, svart monster. En dunderklump. En EPA-traktor som tuffar fram med varningstriangel på gångvägarna. Som går max 40km/h medan omkörning av 6-cylindriga V8-motorer susar förbi lätt med vinden.

Usch. Alla dagar som Fritidsryttare är inte helt busenkla. Det är ett sårbart liv. Det pendlar mellan hopp och förtvivlan. En förhoppning om små framsteg, känslan av medvind. Sen, BAM duns ner i myllan igen. Så börjar det om igen. Lite upp och sen ner. I en evighet.

Ja ja, kom i alla fall hem hel och ren och redo att mocka hagar, fylla vatten och faktiskt. Faktiskt ändå känslan av att även om min liga av 5 troll. Andra sorteringen på Överskottsbolaget. Även om det nu är så att mina 5 hästar är andra sortering så är det min andra sortering. Det är mina hästar. Som gnäggar glatt när jag kommer och spetsar öronen varje gång jag ropar på dem.

Well well, vi är kanske långt ifrån tjusiga och perfekta. Men vi är ett gott glatt gäng. Det får räcka en bra bit. Så det så.

Ses där ute. Kanske någon mer som vill dela en EPA-tur i omgivningen i solskenet? Hand upp så rattar vi iväg i solnedgången i lagom snabbt tempo, i lagom form, med lagom lydnad och logom bakbensaktivitet.

Stort tack ändå till en intensiv, väldigt lärorik dag! Redan nu har jag nog släppt meningen och njuter av livet istället. Fullt ut. So long!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s