Fy farao så störigt

Ægir: – Grrrrrrr snacka om störigaste matte i hela universum. En aschen-rem!! Runt min vackra mun som gapar så fint. Kommer undan ALLT jobbigt. Gapar och går. Hur har hon nu tänkt att jag ska smita undan?? Va? Va? Va?

Precis. Min lilla snutte-smurf. Du ska inte bara kunna kliva iväg ifrån mig mer. Vi ska jobba tillsammans. Så en liten puff på vägen med en liten hjälpreda är på sin plats. Du ska hållas på plats. I hög form i tölt. På bakbenen med ryggen loss och rest. Resten kommer automatiskt.

Så min vän. Som var en as-sur citron. Stampade. Fnös. Protesterade. I 20 minuter. Utan att remmen gav sig. Han fick ge sig. Hålla om och suga på bettet. Gå fint som smör. Riktigt mjukt, väloljat smör. Mums.

Vägen fram mot målet är lite buckligt men vi tar oss framåt. Lite lite lite framåt hela tiden. Jag och min stålle-pålle. Min fina isländska kille. Min Black Beauty.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s