Här står jag. Bara så där alldeles underbar.

Här står jag. Rätt upp och ner. Är bara alldeles underbar. Plättlätt.

Så firar jag min mattes stipendium som hon fick i skolan idag. Av sin rektor. För att hon är en sån duktig, ambitiös liten tjej.

Väldigt roligt för mig för då får vi ett helt långt sommarlov tillsammans. Bara gossa, rida, mysa och ha det fint. Inget mera plugga och få mitt vackra huvud nerlusat med mattetabeller och läsläxor och engelskaglosor. Eller he he okej då, det är det bästa jag vet att få vara min mattes läx-läsar-kompis. Fast nu är det skönt med en liten paus. Äta jordgubbar tillsammans istället.

Så stolt över min matte. Tänk om hon en dag blir president? Eller kung? Eller stadsminister? Kanske jag får bo i ett guldslott då? Med diamantgolv? Och äpplen till varje mål mat. Och en varm dusch varje dag med väldoftande, fuktgivande löddrande skimmelschampoo.

Mmmmmmm….imorrn ska jag bjussa matte på en riktigt fin tölt. Så hon får ännu mer glad energi. Så vi kanske en dag eeeee vänta. Vi har ju nästan allt redan. Eller inte guld på väggarna och diamanter på golven. Men allt annat.

Coolt att få leva i nuet. Jag och min matte. Vi kan ju bara vara precis som vi är. Det är ju kalas-bra. Bara precis så. Som vi är.

Psssst Hörde att min ganska jobbiga, krävande men ändå väldigt bra stora matte mumlade något om att jag skulle få lite semester-vila. Bara hänga med min Älsklings-Coco. Min alldeles egna goa matte.

Mitt liv är bäst. För jag är Hermès The Hest. Rimmar nästan 😇

Sov gott. Ny dag imorgon. Sommar-lovs-dag!! Med jordgubbar, tölt och bada. Wiiii hoooo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s