En del har tur i spel. En del har tur i kärlek. Och en del tjejgäng får åka på ridläger 🦄

Landsmót på Island 2018 är i full gång. Många jobbar sista dagarna inför semestern. Många laddar inför SM på Islandshäst som går av stapeln på Dalatravet i Romme.

Andra tar dagen som den kommer med jordgubbar, popcorn och ett ärligt försök att hitta Diamanten i Den försvunna Diamanten. (Gärna i Enhörningsdräkt…)

Längsta strået av alla drar ändå tjej-gänget som med förväntansfulla, bubbliga, ljuvliga skepnader idag anlände på ridläger. Hos Felicias Islandshästar på Österlen. Vilka dagar de får! Massa häst, kompisar, lekar, bada och bara härliga äventyr.

Coco & Elsa var så stissiga så de knappt kunde bädda läger-sängen och byta om till ridkläder. Allt var bara häst, häst och ännu lite mera häst. Vilken som ska bli den nya kompisen under lägret? Coco lär sakna Hermès – nästa läger kan han hänga med. Samtidigt är det bra att öva på fler hästar. Men visst Hermès är ju Cocos älskling med stort H.

Det är minst lika spännande att vara här hemma och undra hur tjejerna har det. Magiskt roligt så klart. Men ändå. Tänk alla äventyr. Allt skoj, skratt och upplevelser som barnen får på ridläger. Vara vakna för länge. Spökhistorier. Lång-ritt. Och bara alldeles alldeles underbart.

Njut i fulla drag underbara små tjejer. Själv ska jag utmana Billie i ännu ett parti ‘Den försvunna diamanten’ – Någongång måste jag ju lyckas vinna diamanten och springa heeeeeela vägen in i måååål 🏆

Ha en fin sommarkväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s