CC Road för att slippa damm på ridbanan

Testning. Testning. Nu är det CC Road som har en volym-åtgång på Falsterbo Horseshow som används och testas flitigt på ridbanan på Fröken Hjorts Bruksgård. Allt ivrigt påhejade av Granngården i Helsingborg. Hur blir resultatet? Behövs det 1kg/m2? Behövs det mer eller mindre? Hur brottar vi ner dammet tillbaka ner i grund-materialet?

Banan är 60x20m. Bra format för ett värdigt test. Resultatet är viktigt och liksom hela poängen.

I ett första steg spreds 4 säckar. CC Road – Kalciumklorid som smälte snabbt. Ser ut som banan efter ett bättre sommarregn. Mao, hittills finfint resultat. Obs! Vi har harvat banan 110% vågrät för mest jämna resultat.

Men nu börjar ju det mest intressanta i testet. Hur länge håller topplagret vid ridning? Hur länge binds de rackarns dammpartiklarna? He he blir mina islänningar automatiskt av samma kaliber som hästarna på Falsterbo Horseshow. Det känns betydande troligt! (Ps. Skojar)

Väntar med sprallande spänning på nästa nivå i testet. Känns hur coolt som helst. Ökenvärme men utan störigt damm = future challenge och en stor del av satsningen på ännu mer hållbara hästar

Här kan du läsa mer och få faktakoll:

https://www.granngarden.se/kalciumklorid-cc-road-25-kg/p/1010843

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s