För imorgon händer det!!

Vill ju sjunga Magnus Ugglas Kung Kung i baren – bara steppa upp på bardisken och slå klackarna i taket och trippa hem framåt 4-blecket. Men i helgen är det inte Party-Party och Kung i baren. Utan mer Kalas-roligt och 20 ekipage på banan. Mao, kurs-helg för Sabina Swärd! I dagarna två. Hemma här på gården.

En makalös Messanger-grupp-uppladdning, deltagande, publik och inte minst helt ovetande hästar. De står väl och pillar i sig sista stråna nu innan kvällsmålet för en laddad matte som rycker upp en i ottan för att lasta och kursa.

Ser så fram emot att träffa alla grymma, härliga personer och hästar här på gården. Blir full fart från morgon till kväll med massor av kunskap, träningsvärk och helt säkert nya bekantskaper och goda skratt.

Nu rackaren. Nu ses vi och övar så mycket som det bara går på gångarter och tempon och lyda och lyssna och springa framåt tjusigt och stiligt.

Hagar, boxar, parkering och banan är preppade.

Kaffet är på till ni kommer. Och en saft-kanna för det ser ut att bli varmt.

Varmt välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s