Rosa moln – och då är en hel dag kvar

En mening kan säga mer än tusen ord. Ett ord kan göra mer än en mening. Miljoner timmars träning kan ge meningen – all träning känns i hästen.

En gång till – all träning känns i hästen!!!! Förstår ni? Det är första gången på 3 år med Ægir som alla miljoner timmar tillsammans har gett resultat som känns! I hästen. Halle fuckin lulja.

Om vi övar en miljon timmar till så är målet att det både ska kännas och synas. Vi kommer dit. Som ett ångande express-lok. Sjutton vad coolt, kul och motiverande.

Just motivation. Glädje. Möjligheter. Positiv förstärkning. Göra enkelt. Tänka framåt. Just det var känslan som bubblade från dagens ekipage. Så duktiga, fina, ambitiösa och härliga hästar och ryttare som flitigt övade på banan och möttes i trädgården.

Sabina med en aldrig sinande energi och vilja, kunskap och fingertoppskänsla. Allt kändes rätt, blev rätt och var så roligt. Längtar till imorgon och ett pass till.

Idag körde jag 3×45. Så alla 3 hästarna fick en bra skjuts framåt. Rakel är stjärnan. Hon är bara så extremt bäst. Så duktig tjej! Dessutom söt, vänlig och bara en allra bästa kompis. Så glad jag är över min lilla tös med sin stora mjöl-mule. Underbara häst. Vi har bra fart framåt.

Ægir & Hermès är båda två ambitiösa och gjorde sitt bästa som är jättebra. Båda har allt och allt ramlar mer och mer på plats. Snart sitter det mer befäst och då har jag 2 magiska killar som kommer flyga fram. De är så goa mina killar. Inte så slipade och skärpta som Rakel men hon är en annan kaliber. De är bara så jättebäst på sitt sätt.

Imorrn är det mer av det roliga. Längtar redan. Måste bara vila musklerna lite. Sova lite. Harva ridbanan lite. Pussa mina hästar lite. Lite lite lite av allt men väldigt mycket roligt med så fina vänner, hästar och grymma Sabina Swärd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s