Baby boom och nya små mirakel på gården

Lilja vår urgulliga lilla superkatt. Såg henne födas på Kullasparris. Och nu fick vi se henne få 6 ljuvliga små busiga kissemisseungar. De är så söta!!

Lilja skötte sig helt perfekt. Så duktig tjej. Födde. Tvättade. Diar. Är kärleken själv. Vilken mamma.

Undertecknad var inte alls cool och lugn. Jag var helt hispig. Fick för mig att hon hade dåliga värkar. Fast hon typ bara tog en paus och andades. Så som man får göra. Började ringa veterinären. Fast då kom alla ungarna. Då lugnade jag ner mig. Nu är jag lugn och glad.

Duktiga lilja. Det är lite klyschigt men jisses, det här är ju Livets mirakel. Så så coolt. Gulligt. Mysigt. Grymt. Stort. Söta kattungar!

Alla ungar är tingade och kommer få jättebra hem om minst 12 veckor när de är redo att lämna Lilja, gården och flytta till sina nya familjer.

Billie har tingat Törnrosa så den katten blir kvar på gården. Men de 4 andra urgulliga ungarna flyttar. Fy jag kan inte riktigt tänka på det nu. Tar det sen när det kommer.

Vilken morgon. Sötaste, goaste och man får ju aldrig nog av alla sötnosar. De är redan små personligheter och har olika teckning och färg så man känner igen dem.

Nu ska jag titta vidare på detta ögongodis.

Och roligt för barnen också att få egna kattungar. Se hur små och söta de är och sen följa de små liven när de växer. Gulligt.

Duktiga Lilja!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s