Yummy! Äppelfest

Är man världens duktigaste hästar blir man bjuden på krispig äppelfest. Yummy!

Alla höstäpplen är så där krispiga, söta och goda så man måste äta minst 3. Eller 4. Åt gången.

Men….så är ju alla lite tjubby efter sommargräset så festen blir intensiv, saftig men ganska kort. Vill ju inte gärna att de går upp ett enda gram till av fett. Men muskler välkomnas med öppna armar.

Kom hem efter en kalas-dag på jobbet. Bara fashion. Fashion. Fashion. Som kontrast är det väldigt skönt att hoppa i ridstassen och sadla på. Ta ett kliv ner från 12cm klackar. Rätt ut i leran i gummistövlar.

Rakel först. Hon kändes helt ok. Vi övar och övar. Ganska basic. Mest övar inför Helgagården den 15 september. Då rider vi T8 och V5. Så är hon bara bra och sig själv så ska det gå fint. Hon har bra tölt. Bra trav, skritt och galopp så det känns roligt. Roligt att få visa upp henne lite.

Sen kan allt hända. Hon och jag gör så gott vi kan.

Ægir kändes magisk. Har börjat öka trycket på honom. Herre jäklar vad han tassar på. Iiiiiiii det är super-coolt! OCH vi travar!!!

Bara för att han känns så jättebra så ska vi inte tävla. Vill leva i ruset och bubblan av en bra känsla. Inte bli besviken att vi strular ut på tävling.

Vill mer befästa och bli säkrare i det ljuvliga rum vi är i nu. Njuta, utvecklas tillsammans. Ægir är verkligen mitt hjärtas prins.

Nu tar jag kväll för imorgon är det upp i ottan. Studiebesök hela dagen lång. Allt för att samla in kunskap, inspiration och passion till det fantastiska projektet – att bygga upp Höganäs Hästcenter. Here we come! (Jag är på gränsen till övertänd – så förväntansfull är jag)

Glad fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s